Budi vjetar, voda, zemlja, vatra i Svjetlo

498101209

Kada su u pitanju životni izbori i odluke budi kao vjetar znaj da ništa ne može zapriječiti tvoj put prema uspijehu ukoliko ustraješ. Imaš uvijek pravo izbora i možeš promijeniti smijer kretanja slobodno, promjene su dobrodošle jer sloboda zahtijeva stalni pokret i akciju kao što je vjetar stalno u akciji pred njim nema zapreka jer njegova snaga je u kretnji. Znaj da se pred tobom nalazi beskrajno polje mogućnosti kroz koje imaš slobodu da se krećeš i mijenjaš smijerove. Uspori budi kao lahor kada je u pitanju uživanje u pozitivnim životnim iskustvima doživi puninu lijepe strane života. Kada se pred tobom nalaze zapreke poruši ih kao snažni vihor ništa te ne može zaustaviti u namjeri u koliko vjeruješ u sebe.

Slika elementa zraka.

Ef7Gt-588x331

Budi kao voda koja nezaustavljivo teče tako i ti teci prema ostvarenju svojih želja i ciljeva imaš pravo da mijenjaš svoje pravce ali zadrži konačni cilj jer voda uvjek u konačnici stiže do mora bez obzira kojom brzinom tekla. Neka tvoj um bude miran kao što voda miruje u posudi i imaj prilagodljivo i fleksibilno razmišljanje kao što se voda prilagođava posudi u koju se naspe. Podivljaj kao voda i progutaj sve što te priječi da živiš život svojih snova. Neka ti srce bude otvoreno za ljubav kao nepregledna pučina oceana koja sja svojim magičnim sjajem. Voda je izvor života dopusti da iz tebe izvire ljubav i napaja svako živo biće sa kojim dolaziš u susret. Kao što voda izvire iz dubina zemlje neka iz dubina tebe izvire samo ono najbolje što možeš ponuditi i dati svijetu. Kao vodopad što se obrušava sa litice i ti napravi skok vjere koji ti treba kada se nalaziš u teškim situacijama.

Slika elemenat voda.

d6ae4243187558d1cac233db6831fd23--watercolor-painting-watercolor-tattoo-words

Kao zemlja budi plodonosan u svom životu i radu. Zemlja drži teret čovječanstva na svojoj koži i leđima čvrsto tako i ti pomozi ponijeti teret koji nose druga živa bića koja pate. Kao stijena budi čvrst u odlukama znaj da si neuništiv jer stijena i ako se razbije na komade ona i dalje ostaje stijena samo je umnožena tako će se tvoja snaga umnožiti poslije pucanja i neuspijeha kojeg u životu proživiš. Stijenje koje se obruši ima moć da uništi sve što se nađe na njegovom putu tako i ti uništi probleme koji se nađu u tvom životu. Zemlja je hrana za sjemena raznih biljki one niču i rastu. Tvoj um je kao zemlja uvjerenja su sjeme ako zasadiš pozitivna uvjerenja i budeš ih hranio čvrstom vjerom ona će izrasti kao biljke koja će donijeti razne plodove u tvom životu.

Slika elemenat zemlja.

earth_elemental_wallpaper_by_lokabrenna_89-d4zxy8s

Budi kao vatra tople duše koja zrači ljubavlju i pozitivnom energijom neka tvoja ljubav prema životu i živim bićima spaljuje negativnost i pretvara u prah. Kao požar koji je neugasiv neka tvoja želja koju imaš u sebi raste dok ne postane realnost. Možda su ti rekli da su želje izvor patnje ali iz želje nastade i ti kao što vatra može prouzročiti bol tako i loša želja može prouzročiti bol ali ako u tvom srcu gori ljubav i tvoje želje će biti pozitivne. Osmijeh srca u kojem gori vatra ljubavi je odraz nevinosti i čistoće. Možda se plašiš moći koju vatra ima kao što se plašiš sopstvene moći i tako gasiš požar na taj način samo ostaje dim. Ako dozvoliš da budeš što jesi biti ćeš poput vatre sjajan u svojim riječima i djelima.

Slika elemenat vatra.

fire

Budi Svjetlo jer zaista to i jesi, zraka koja izvire sa Srca Božanskog, obasjavaj ovaj svijet koji je pun tame i patnje, prosvjetli one koji su u ne znanju i tami kako bi u konačnici svi zablistali punim sjajem Božanskog Svjetla i Ljubavi.

Slika elemenat Svjetlo.

250px-Krafties_symbol_light

Leave a Reply