Crne rupe protonske zvijezde

Atoms-Electron-Structure-Shell

Od čega se sastoji ljudsko tijelo ono se sastoji od svjetlosti i tame točnije od atoma. Atomi su sačinjeni od svjetlosti elektrona i neutrona, a jezgro atoma je vakum. Poznato je da vakum u sebi sadrži mnogo, mnogo više energije nego što svjetlost (elektroni i neutroni) imaju. Treća dimenzija je točnije binarni kod ili matriks sačinjena od jedinica i nula od kojeg su jedinice te koje sačinjavaju vakum, a nule sačinjavaju svjetlost. Protoni su mikro crne rupe, a makro crne rupe su protonske zvijezde koje su sačinjene od zbijenih protona.

Makro crne rupe usisavaju atome od kojih se zadržavaju protoni unutar crne rupe, a ostatak se izbacuje u obliku neke energije koju naučnici nisu još u stanju da detektiraju i prepoznaju. Ono što se dešava u jednom trenutku kada se makro crna rupa ili protonska zvijezda zasiti protonima je neka vrsta eksplozije pri čemu se oslobađa ogromna količina energije koja je u stanju da transformiše čitavu galaksiju možemo to nazvati iscjeljenjem i preobrazbom galaksije i svih živih bića u njoj. Po mojim ličnim spoznajama crna rupa u centru naše galaksije je već oslobodila val energije i pitanje je samo vemena kada će ona zapljusnuti i transformisati planetu zemlju.

Prije nešto više od 2000 godina ovaj događaj je najavljen u bibliji kao “Velika tjeskoba” Isus je to najavio. Prije nego što sam to ja spoznao makedonski parapsiholog Pane Andov je došao do iste spoznaje dekodirajući poruke iz takozvanih krugova u usjevima žita koji se pojavljuju u svijetu.

Crna rupa

Leave a Reply